Therapeuten

Wij zijn Sara Delmoitie & Jonas Van Doren, 2 gepassioneerde kinesitherapeuten die hun kennis en ervaring gebruiken om jou een kwalitatieve persoonlijke behandeling te bieden. Onze specialisaties naast algemene kinesitherapie zijn: ademhalingskinesitherapie, sportletsels, cardiale revalidatie, fasciatherapie, manuele lymfe drainage Vodder.

Sara Delmoitie:

Ik werkte bij verschillende collega’s in Mechelen en Beerzel om de nodige ervaring op te doen. Tussendoor werkte ik ook nog in verschillende zorginstellingen waardoor ik met een heel scala aan pathologieën in aanraking kwam. Stilaan groeide het idee voor mijn eigen praktijk die er kwam in 2007.

Intussen combineer mijn praktijk met werken in het Imeldaziekenhuis op de dienst cardiale kinesitherapie waar ik mijn passie voor ademhalingskinesitherapie kan combineren met mijn interesse voor hart pathologieën.

Afgestudeerd in 1999 KHM
Fasciatherapie : Fascia College Drongen
Cardiale Revalidatie:
Manuele lymfedrainage: Dr Vodder school België
Reumatologie
Ademhalingskinesitherapie: Jean Chevaillier Brussel, Filip Van Ginderdeuren Jette

Jonas Van Doren

SPECIALISATIES:

  • Musculoskeletale revalidatie
  • Sportrevalidatie
  • Manuele therapie
  • Core stability training (complex core Roman Jahoda)

OVER MIJ:

In 2017 studeerde ik met onderscheiding af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven. Ik specialiseerde mij in musculoskeletale aandoeningen met sportrevalidatie als keuzeopleiding. Gebeten door het vak startte ik meteen op zelfstandige basis. Iedereen kan met zijn of haar hulpvraag bij mij terecht, zowel jong als oud. Mijn behandelingen zijn dan ook steeds op maat van de patiënt! Om mijn patiënten zo goed mogelijk bij te staan, volg ik geregeld bijscholingen over de problematieken die ik behandel.

Doorheen mijn opleiding kreeg ik de kans om ervaringen op te doen binnen verschillende settingen zoals ziekenhuizen en zelfstandige praktijken. Ook bij voetbalploegen KVC Westerlo en OH Leuven mocht ik een waaier aan kennis en kunde verwerven. Ook heb ik verschillende stages gedaan in ziekenhuizen: cardiorevalidatie, intensieve zorgen, traumatologie,…
Mijn keuze voor het werken binnen een zelfstandige praktijk was na afstuderen snel gemaakt, hierdoor heb ik steeds een brede variatie in problematieken en de nodige opvolging ervan.

Zelf ben ik een gepassioneerde sporter, die veel bezig is met voeding, uithouding en kracht. Ook deze kennis neem ik mee en komt mijn patiënten ten goede tijdens hun revalidatie.